Почетна » The Mermaid’s glow: Letnja kolekcija KIKO Milano inspirisana filmom “Mala sirena”

The Mermaid’s glow: Letnja kolekcija KIKO Milano inspirisana filmom “Mala sirena”

by admin
0 comment

Inspirativna priča o hrabroj princezi i njenom slobodnom i radoznalom duhu krade srca širom sveta još od 1837. godine, kada je ugledala svetlost dana. Bajka se prvi put na malim ekranima pojavila 1989. godine, a osveženo izdanje premijerno je prikazano početkom maja 2023.

Za sve obožavateljke sirene Ariel i morskog doživljaja, KIKO Milano je, u saradnji sa kompanijom Disney, kreirao letnju kolekciju inspirisanom glavnom junakinjom filma “Mala sirena”.

 

 

 

Tim povodom je KIKO Milano tim 10. juna organizovao aktivaciju u MTS Dvorani. Svako ko je u subotu prisustvovao jednoj od projekcija filma “Mala sirena” imao je priliku da se prepusti talentu profesionalnih šminkera i svom licu pruži pravi “Mermaid glow”.

 

 

Pustite mašti na volju i uz proizvode iz nove kolekcije, ovog leta kreirajte najhrabriji izgled. Asortiman obuhvata artikle za šminkanje i negu kože koji su vodootporni, dugotrajni i sa zaštitnim faktorom. Elegantan dizajn pakovanja upotpunjen je svetlucavo zlatnim detaljima i plavim nijansama.

 

 

 

 

 

Novu kolekciju možete pronaći u KIKO Milano prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

 

You may also like

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00