Почетна » Kako biti dama sa stilom

Kako biti dama sa stilom

by admin
0 comment

Biti dama sa stilom podrazumeva više od samo dobrog oblačenja. Obuhvata kombinaciju elegancije, sofisticiranosti i oštrog oka za detalje. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da postignete stil koji će mamiti poglede.

Obucite se prikladno za tu priliku

 

Obavezno se obucite prikladno za svaku priliku. Bilo da je u pitanju formalni događaj, poslovni sastanak ili neobavezan izlazak, vaša odeća treba da odgovara ambijentu.

Društvne mreže prepune su fotografija i odlično su mesto za inspiraciju. Otkrijte stil koji vam se dopada, zatim koristite fotografije koje će vam biti smernice za kombinaciju odeće.

 

Investirajte u bezvremenske komade

 

Investirajte u bezvremenske, visokokvalitetne komade koji se mogu mešati i kombinovati za različite prilike. To mogu uključivati klasične blejzere, pantalone po meri i elegantne haljine.

 

 

 

 

 

 

 

Obratite pažnju na detalje

 

Obratite pažnju na male detalje koji mogu napraviti veliku razliku u vašem ukupnom izgledu. To može uključivati dodatke nakitom ili šalovima, odabir pravih cipela i održavanje uglađene frizure.

 

 

 

 

 

 

 

Održavajte dobro držanje

 

Dobro držanje je neophodno za odavanje samopouzdanja i gracioznosti. Uverite se da stojite uspravno sa zabačenim ramenima i visoko podignutom glavom.

 

Negujte dobre manire

 

Biti pristojan i dobro vaspitan važan je deo dame sa stilom. Obavezno recite molim vas i hvala, držite vrata otvorena za druge i uvek pokažite poštovanje onima oko vas. Vežbajte izražavanje i pričanje kako bi imale dobru komunikaciju. Nučite kako da budete diskretne i otvorene što podrazumeva da budete iskrene. Kada je potrebno naučite da kažete izvini i isto tako da iskažete zahvalnost.

 

Budite u toku sa modnim trendovima

 

Budite u toku sa najnovijim modnim trendovima, a da pritom zadržite svoj lični stil. Ovo će vam pomoći da ostanete aktuelni i u trendu, a da i dalje budete verni sebi.

 

Zapamtite, biti dama sa stilom je više od toga kako izgledate. Radi se o tome kako nosite sebe, ophodite se prema drugima i predstavljate se svetu.

 

You may also like

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00