Почетна » IZ LA ROCHE-POSAY LABORATORIJE PREDSTAVLJENA DVA NOVA ANTHELIOS PROIZVODA

IZ LA ROCHE-POSAY LABORATORIJE PREDSTAVLJENA DVA NOVA ANTHELIOS PROIZVODA

by admin
0 comment

 Anthelios UVMUNE 400 Fluid za masnu kožu SPF50+ i Anthelios UVMUNE 400 Tonirani Fluid SPF50+ sa vrhunskom zaštitom od sunca – proizvodi koje ćete sigurno nositi u torbicama cele godine, ne samo ovog leta! 

Dermatolozi su saglasni da je korišćenje proizvoda za zaštitu od sunca tokom cele godine izuzetno važno, i apeluju da su štetni sunčevi zraci prisutni čak i kada je oblačno ili dođe zima. Vodeći francuski dermokozmetički brend La Roche-Posay deluje sa misijom da kožu svojih potrošača zaštiti uvek i svuda, te poručuje da je: #SPFISYOURBESTFRIEND i predstavlja dva nova Anthelios proizvoda: Anthelios UVMUNE 400 Fluid za masnu kožu SPF50+ i Anthelios UVMUNE 400 Tonirani Fluid SPF50+. U prepoznatljivom pakovanju se nalaze dve lagane formule, koje u sebi kriju vrhunsku zaštitu sa ultra dugim UVA filterom, uz Anthelios UVMUNE 400 SPF50+ Fluid, koji je već mnogima postao glavni saveznik u borbi protiv štetnih  sunčevih zraka i koji kao jedinstven proizvod štiti i od UVA i UVB zraka.

 

LAGANA FORMULA SA MAT EFEKTOM KOJA ŠTITI

Ukoliko imate masnu kožu, sigurno vam je poznat lepljivi, sjajni osećaj koji kreme namenjene zaštiti od sunca znaju da ostave na koži i samim tim čine da ona deluje još masnije. Dermatolozi su kreirali formulu koja nudi idealno rešenje za ovaj  problem i tako je nastao Anthelios UVMUNE 400 Fluid za masnu kožu SPF50+ koji ima laganu, fluidnu teksturu, nevidljivi finiš bez belih tragova i namenjen je osetljivoj masnoj i kombinovanoj koži. Pored zaštite od dubinskog oštećenja ćelija, ovaj fluid pruža osećaj suve kože na dodir plus 12-časovni mat efekat. Klinička studija je pokazala -11.9% manje sebuma za 28 dana korišćenja. Za ove rezultate je odgovoran aktivni sastojak AIRLICIUM, matirajuće mikročestice koje trenutno upijaju višak sebuma i pomažu kontrolisanje izvora sjaja (sebum, znoj, vlažnost), što doprinosi smanjenju mašćenja kože iz dana u dan. 

 

 

 

 

 

 

 

VRHUNSKA ZAŠTITA I UJEDNAČEN TEN U JEDNOM PROIZVODU

Brz način života nam nekada ne dopušta da ispratimo sve korake u skincare rutini, te se često događa da u žurbi neki korak izostavimo i da izbor češće padne na šminku nego na zaštitu od sunca, pogotovo tokom hladnijih godišnjih doba. Tim povodom, dermatolozi su kreirali Anthelios UVMUNE 400 Tonirani Fluid SPF50+ koji, pored visoke zaštite od sunca, ima laganu i nevidljivu formulu koja pruža prirodan izgled kože sa potpuno zatamnjenim završnim slojem. Ovaj proizvod čine aktivni sastojak MEXORYL 400 koji štiti od UVA zraka i XL PROTECT – Patentirana tehnologija filtera, koja pruža izuzetno visoku zaštitu od širokog spektra UVB/UVA zračenja i štiti od oštećenja uzrokovanih zagađenjem i infracrvenim zračenjem. Klinička ispitivanja su pokazala da ovaj proizvod pruža osećaj prijatnosti na koži koji potvrđuje 0.99 potrošača odmah nakon upotrebe, 0.97 potvrđuje osećaj hidriranosti kože, 0.98 je istaklo  proizvod stvara čist završni sloj, a 0.99 da se proizvod  brzo upija u kožu.

 

#SPFISYOURBESTFRIEND: 365 DANA U GODINI

Bilo da se opredelite za nevidljivi fluid koji ćete nositi sam ili ispod šminke, ili tonirani fluid koji će vam ujednačiti ten, najvažnije je da vaša koža bude zaštićena. Štetni sunčevi zraci ne poznaju doba godine, oni su uvek tu, zbog toga je izuzetno važno da koristimo kvalitetne proizvode koji će našoj koži pružiti adekvatnu zaštitu 365 dana u godini. Ujedno, trend korišćenja SPF-a ne sme da bude prolazan, on je usmeren na zdravlje vaše kože, a brend La Roche-Posay poručuje #SPFISYOURBESTFRIEND – a najbolje prijatelje ne smemo da zapostavimo.

 

Više informacija o Anthelios UVMUNE 400 Fluid za masnu kožu SPF50+ i Anthelios UVMUNE 400 Tonirani Fluid SPF50+, kao i celokupnoj Anthelios liniji potražite na zvaničnoj stranici brenda.

 

You may also like

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00